IFK Norrköping – Malmö FF 26/9, odds, speltips, stream

3 – 1 2018-09-26 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Norrköping – Malmö FF
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-26 18:33:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Norrköping lade beslag på alla tre poängen mot AIK och vann utan att förta sig mot Dalkurd. Nu väntar ett Malmö FF som visar storform, och här står det viktiga poäng på spel i toppstriden. Vi tror att skåningarnas starka period på sistone avgör till deras fördel. Speltips är en 2:a, vilken vi spelar till 2,45 gånger pengarna hos LeoVegas.

Obesegrade i sju raka

På hela säsongen har det bara blivit tre förluster för Norrköping. Bara en av dem på hemmaplan. Hemma har de varit oerhört starka med nio vinster, ett kryss och alltså en ynka förlust. Något förvånande var det Trelleborg, som ligger sist i Allsvenskan, som lyckades bortaslå dem med 1-2. AIK hade chansen att koppla rejält grepp om SM-guldet när de i förrförra omgången begav sig till Östgötaporten. Där visade Norrköping varför man hänger med i toppen och vann med 2-0 efter att Simon Thern slagit till två gånger om. Hans tredje och fjärde mål för säsongen. I den senaste omgången vann Peking borta mot Dalkurd med 0-2. Smith Quiros fick in 0-1 efter 13 minuter och Kalle Holmberg satte 0-2 just innan paus. Andra halvlek blev mållös, men det var aldrig som att Dalkurd var nära. Smith Quiros har dock dragit på sig en hjärnskakning och saknas mot Malmö. Norrköpings fina hemmastatistik är svår att spela mot, men de möter ett lag med rejält med vind i seglen.

Åtta vinster i rad

Malmö FF såg ut att gå mot en mellansäsong när de bara vann två av nio matcher i början av året. Riktigt så skulle det inte bli. De har nu spelat tolv raka utan en enda förlust och de åtta senaste har de tagit full pott. Klart mest formstarkt av alla lag i serien. Efter fyra raka utan att ha släppt in ett enda mål var det desto tightare mot Östersund på bortaplan. Där hamnade Malmö tidigt i underläge med 2-0, men de visade karaktär. Innan halvleken var slut hade Reiks reducerat och Antonsson satt 2-2. Reiks blev sedan hjälte när han klämde in 2-3 efter en dryg timmes spel och såg till att tre poäng hamnade i Skåne. Mot Kalmar FF i helgens omgång var det inget snack om saken. Traustasson gjorde 1-0 efter en kvart och Gall stod för 2-0 efter en halvtimme. Några minuter innan paus slog Traustasson till med sitt andra för kvällen och med 25 minuter kvar av matchen gjorde Rosenberg 4-0. Reiks och Rosenberg står på nio mål vardera och toppar den interna skytteligan. MFF saknar Fredrik Andersson och Carlos Strandberg, men offensivt finns det gott om vapen att plocka fram. Med de fina resultaten i bagaget så tror vi på Uwe Röslers gäng.

Speltips - Malmö fortsätter att vinna

Rösler har gjort 19 matcher som tränare för Malmö FF. Först i Europa League-matchen mot Genk förra veckan, kom den första förlusten. Det har gått riktigt bra, och även om avståndet till AIK kanske är för stort så kan de klättra upp till en andraplats vid seger. Norrköping har varit fantastiska på hemmaplan och har bara en enda förlust. Vi tror dock att de får ge sig den här gången. Vårt speltips är en 2:a, och den spelar vi hos LeoVegas till oddset 2,45.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-09-24 20:09:08

Matchen är tippad av

IFK Norrköping - Malmö FF odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan IFK Norrköping - Malmö FF i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till Malmö FF och Unibet gav då det bästa oddset till 2.65 gånger pengarna.

IFK Norrköping utgick med seger i det senaste mötet mot Malmö FF

Matchen slutade med en seger till IFK Norrköping med 3 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan