Djurgården – AIK 21/10, odds, speltips, stream

0 – 0 2018-10-21 16:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – AIK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-21 14:27:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Fem omgångar kvar av Allsvenskan. Ett AIK som toppar tabellen och har åtta poäng ner till Hammarby och Norrköping. Djurgården har ingen realistisk chans att ta sig upp till en europaplats, men de tackar aldrig nej till att knäppa AIK på näsan i ett derby. Vi tror dock att AIK fortsätter spela stabilt och vinner på Tele2 Arena. Speltips är en 2:a, och den spelas hos BetHard till 1,85 gånger pengarna.

Bara fyra hemmavinster

Djurgården har bara vunnit en av sina fem senaste matcher. Det var på bortaplan mot Trelleborg och den slutade 0-3 efter två snabba mål av Mrabti just innan paus och ett sent mål av Kozica. Därefter kryss mot GIF Sundsvall, förlust mot Östersund och ytterligare ett kryss mot Norrköping. Mot Sundsvall räckte Mrabtis mål från första halvlek nästan till tre poäng, men hemmalaget kvitterade i 89:e. Djurgårdens chanser att knipa en av de åtråvärda europaplatserna finns fortfarande, men bara i teorin. De behöver hämta in 13 poäng, samtidigt som lagen framför då inte ska ta några fler. Som Kishti Tomita sade i Idol - det är orimligt. DIF har varit mer framgångsrika borta än hemma under säsongen. Fyra vinster, fyra kryss och fyra förluster på Tele2 Arena, jämfört med sex vinster och tre kryss borta. Lite ovanligt, men säkerligen någonting som AIK ser positivt på. Jesper Karlström är avstängd och Eric Johansson samt Kadewere har haft problem med skador.

Stormar mot guldet

Senast AIK mötte Djurgården blev det seger med 2-0. Det var ända tillbaka i april, och mycket har hunnit hända sedan dess. AIK har till exempel tagit sig upp i tabelltopp och leder Allsvenskan med åtta poängs marginal. I takt med att antalet omgångar som kvarstår minskar så kommer de också närmare och närmare SM-guldet. Efter åtta raka vinster åkte de på säsongens första och hittills enda förlust mot Norrköping, men med tre vinster och ett kryss efter det så visar de att det bara var ett olycksfall i arbetet. Det enda laget förutom Norrköping som har stulit poäng från AIK i båda mötena hittills är Örebro. De kryssade senast efter att ett mål på tilläggstid kvitterat Kristoffer Olssons ledningsmål från första halvlek. Rashidi har samlat ihop till en avstängning och missar, medan Robert Lundström och Jesper Nyholm missar på grund av skada. Det ska ändå inte störa AIK på vägen mot titeln.

Speltips - Svag hemmastatistik

Samtidigt som AIK bara har förlorat en enda match under säsongen så har Djurgården haft problem i hemmaspelet. På Tele2 Arena förväntas de ta en stor del av sina poäng, men det har snarare varit i bortaspelet de har varit lyckosamma. AIK närmar sig SM-guldet för varje omgång och vi tror att de pallar trycket. Speltips är en 2:a, och den spelas hos BetHard till oddset 1,85.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-18 09:40:39

Matchen är tippad av

Djurgården - AIK odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Djurgården - AIK i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till AIK och ScandiBet gav då det bästa oddset till 2.25 gånger pengarna.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Djurgården - AIK

Mötet mellan Djurgården - AIK blev till slut oavgjord med resultatet 0-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan