AIK – Elfsborg 13/7, odds, speltips, streaming

2019-07-13 16:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för AIK – Elfsborg
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta AIK – Elfsborg i 13/7

AIK möter Elfsborg lördagen den 13/7 i Allsvenskan med avspark klockan 16:00. Matchen kommer att TV-sändas i C MORE Fotboll.

Så följer du AIK – Elfsborg live stream

Vill du följa matchen mellan AIK – Elfsborg live stream så kan du göra det hos C More Play .

AIK – Elfsborg speltips

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. De odds tips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på AIK – Elfsborg eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom AIK – Elfsborg, rekar som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för AIK och Elfsborg

AIK har gjort 9 mål totalt hemma denna säsong i Allsvenskan, ett snitt på 1,50 mål/match. Under säsongen som har gått har AIK släppt in totalt 2 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Allsvenskan, det innebär att AIK släppt in 0,33 mål per match i snitt.

På de 12 matcher AIK spelat i Allsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 16 mål, med ett snitt på 1,33 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har AIK ett snitt på 0,75 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

På de 6 bortamatcher som Elfsborg spelat denna säsong i Allsvenskan har laget gjort 7 mål, vilket ger ett snitt på 1,17 mål per match. Elfsborg har i genomsnitt släppt in 2,17 mål per bortamatch i Allsvenskan.

Per match har Elfsborg i snitt producerat 1,33 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Allsvenskan. Totalt under säsongen i ligan så har Elfsborg, på 12 spelade matcher, släppt in 1,42 mål i snitt per match.