IFK Göteborg – AIK 27/9, odds, speltips, stream

0 – 2 2018-09-27 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Göteborg – AIK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-27 18:46:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

IFK kommer till spel efter en tung derbyförlust mot Häcken senast och är i stora behov av poäng. AIK hämtade sig från förlusten mot Norrköping genom att vinna derbyt mot Hammarby senast med matchens enda mål. Historiskt sett så är det IFK som har överhanden i detta möte genom nio segrar, två oavgjorda och sex förluster på de 17 senaste mötena. Däremot har AIK nu två raka segrar, dessa har dock kommit på Friends Arena båda två. Senast lagen möttes i Göteborg vann IFK med 2-1 och här har hemmalaget en fin svit med tre raka segrar. Vi tar fasta på det och spelar på att hemmalaget vinner. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 5,40.

IFK med identitetsproblem

Laget har inte haft de bästa förutsättningarna inför säsongen med rekryteringsproblem, tapp av spelare och en del skadebekymmer. Lägg därtill en ny och oprövad spelare så kan man förstå lagets svårigheter på kort sikt. Man har visat på planen att man har det svårt och i takt med förlusterna så har man fått ställa in sig på att klubben inte är på den nivå man varit på tidigare. IFK har nu inte vunnit på fyra raka matcher med två förluster och två oavgjorda. Totalt ligger man på en elfte plats och har fem poäng ner till Brommapojkarna på kvalplats.

AIK undvek svackan

När man förlorade mot IFK Norrköping för två marcher sedan så funderade man på om laget skulle börja tappa. Man hade ju Hammarby i omgången efter och risken var att man tappade poäng även där och att formsvackan skulle inträda. Nu undvek man det efter mål av Henok Goitom, som även kostade på sig att missa en straff. Nu står man sig starka med blott en förlust för säsongen och med minst insläppta mål i serien.

Speltips - Hemmalaget överraskar

AIK är i god form, som sagt, man har en förlust på 22 omgångar och 15 vinster. IFK är i dålig form med blott sju segrar och 12 förluster på de 22 omgångarna. Däremot har AIK haft det svårt i Göteborg förr. De har inte vunnit här sedan 2014 ovh vi tror inte att de gör det denna gången heller. I vårt speltips väljer vi att spela IFK. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 5,40.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-09-26 12:09:07

Matchen är tippad av

IFK Göteborg - AIK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och AIK så var AIK oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget ComeOn gav då det högsta oddset till 1.95 gånger pengarna på AIK som vinnare.

AIK utgick med seger i det senaste mötet mot IFK Göteborg

AIK vann matchen mot IFK Göteborg med resultatet 2-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan