Hammarby – AIK 20/5, odds, live stream, speltips

0 – 1 2018-05-20 16:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Hammarby – AIK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-05-20 14:51:53. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

En enormt spännande match väntar på söndag eftermiddag. Hammarby tar emot AIK, det är ettan mot tvåan i allsvenskan och båda lagen är i mycket fin form. dessutom var det ett bra tag sedan det var två stockholmslag i toppen av serien. Det är ju även en viktig match för båda lagen, Hammarby kan utöka sin ledning och de vinner och AIK har möjlighet att komma närmre vid seger. I vårt speltips spelar vi på att hemmalaget vinner. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 2,75.

Hammarby imponerar stort

AIK lever upp till förväntningarna och ligger som väntat i toppen. För Hammarbys del är deras framgång desto mer överraskande. Efter att man förra året slutat på en nionde plats och 26 poäng efter segrande Malmö så ligger man nu i topp med sex poäng ner till tvåan AIK. Vidare har  värvningarna fungerat bra och Jiloan Hamad har fått bra lekkamrater i Muamer Tankovic och Nikola Djurdjic. Dessutom har Pa Dibba kommit igång fint och gjort hela sju mål hittills.

AIK siktar på att minska glappet

Man har varit stabila och gjort förväntade resultat med en fin allsvensk trupp. Kristoffer Olsson har kommit igång fint på mitten och backlinjen ser stabil ut. Man verkar dock ha fortsatta problem med att hitta en pålitlig och regelbunden målskytt. Produktionen har delats broderligt mellan Stefanelli, Goitom och Bahoui, där den sistnämnde gjort flest med tre mål och de andra två har gjort två var. Nu har man två raka matcher med oavgjorda resultat och hoppas på seger för att minska avståndet till Hammarby.

Speltips - Hammarby fortsätter vinna

Laget från söder har inte förlorat på Tre raka matcher mot AIK och vi får gå tillbaka till 2016 för att hitta senast AIK vann. Hammarby har dessutom en strålande form i årets allsvenska. därför väljer vi att spela på hemmalaget i vårt Speltips. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 2,75.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-05-19 10:42:50

Matchen är tippad av

Hammarby - AIK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Hammarby - AIK i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till Hammarby och gav då det bästa oddset till gånger pengarna.

AIK vann det föregåendet mötet mot Hammarby

Det blev till slut AIK som gick segrande ur mötet mot Hammarby med siffrorna 1-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan