AIK – Malmö FF 29/10, odds, speltips, streaming

AIK
vs
Malmö FF
1 – 1 2018-10-29 19:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för AIK – Malmö FF
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-29 18:53:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Vid seger på hemmaplan kan AIK mer eller mindre komma att avgöra striden om SM-guldet. Slår de Malmö FF samtidigt som Norrköping förlorar så har de nio poängs försprång med tre omgångar kvar. Malmö FF är dock bara två poäng ifrån en Europaplats och kommer inte att ge sig lätt. Vi tror dock att AIK fortsätter gå bra och spelar 1:an. Vårt speltips ger 2,35 gånger pengarna hos Redbet.

Så nära

Fyra omgångar kvar att spela. Sex poängs försprång före Norrköping i tabelltoppen. Det ser ljust ut för AIK, helt klart. Och det trots att det verkar ha infunnit sig vissa nerver nu på slutet trots allt. De har två raka kryssmatcher, först mot Örebro med 1-1 där de tappade ledningen med minuter kvar att spela och sedan 0-0 senast i derbyt mot Djurgården. AIK är grymt starka defensivt och har bara släppt in 14 mål på 26 spelade matcher. På de senaste 13 hemmamatcherna har det inte blivit en enda förlust. Robert Lundström och jesper Nyholm är skadade, och AIK får dessutom klara sig utan Adu och Elyounoussi. Dessutom ytterligare en smäll i form av mittfältskuggen Kristoffer Olsson, som kan missa matchen på grund av skada som han ådrog sig i derbyt senast. Det vore ett rejält avbräck. Samtidigt så tror vi på AIK, som är så nära, så nära.

Trötta men hungriga

Malmö FF hade tre raka utan vinst, men mot Hammarby på hemmaplan så tog de en efterlängtad trepoängare. De låg under med 0-1 efter första halvlek men kom både ikapp och förbi när Antonsson och Rosenberg nätade. Som det ser ut just nu måste de hämta in två poäng för att komma upp på en tredjeplats. Ingen omöjlighet med fyra matcher kvar att spela. En tredjeplats skulle innebära ännu en chans att ge sig ut i Europa, precis som den här säsongen. I Europa League spelade de 1-1 mot norska Sarpsborg i veckan. Högerbacken Vindheim kunde ge MFF ledningen med kvarten kvar att spela, men innan slutsignalen hade hemmalaget hunnit kvittera. Det innebär en förlust, en vinst och ett kryss i Europaspelet. Malmö har alltså ytterligare ett par matcher i benen och vi tror att de känner av det i slutet på säsongen. Rasmus Bengtsson är den enda spelaren som rapporteras ha skadebekymmer.

Speltips - AIK vinner hemma

Med fyra omgångar kvar att spela kan AIK börja känna doften av guld. De har sex poängs försprång och om resultaten går deras väg kan de komma att ha nio pinnar ner till Norrköping med lika många poäng kvar att spela om. Dessutom med bättre målskillnad. Malmö FF jagar dock en europaplats och lär kunna ge stockholmarna en rejäl match. Vi tror ändå att AIK samlar sig och vinner. Speltips är en 1:a, och den ger oss 2,35 gånger insatsen hos Redbet.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-28 07:42:47

Matchen är tippad av

AIK - Malmö FF odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan AIK - Malmö FF i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till AIK och SpeedyBet gav då det bästa oddset till 2.35 gånger pengarna.

Oavgjort i det senaste mötet mellan AIK - Malmö FF

Det blev oavgjort, 1-1, i mötet mellan AIK och Malmö FF.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan