Djurgården – Malmö FF 10/5, odds, speltips, stream

Djurgården
vs
Malmö FF
3 – 0 2018-05-10 16:00 Svenska Cupen
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – Malmö FF
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-05-10 14:51:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Dags för final i Svenska cupen och det är två lag med stora framgångar bakom sig. Djurgården dominerade svensk fotboll i början av 2000-talet, medan Malmö FF har en storhetsperiod sedan några år, även om den här säsongen inletts svagt med deras mått mätt. Inget av lagen har visat någon superform, men vi tror att Malmö är något vassare. Vårt speltips blir en 2:a och den ger oss 2,35 gånger insatsen hos SuperLenny.

En seger på sex senaste

De inledde den allsvenska säsongen starkt med en seger mot europafantomerna Östersund, men därefter har det sett värre ut. Kryss hemma mot Trelleborg och därefter förlust i derbyt mot AIK. Stabila 3-0 mot just Malmö FF däremot, men sedan nytt kryss mot Elfsborg och därefter tre raka förluster mot Hammarby, Malmö FF igen och Brommapojkarna. Kadewere och mittbacken Marcus Danielsson har två mål vardera och toppar den interna skytteligan med det. Mot BP var det Djurgården som skapade mest och de hade klart mer boll. Det räcker dock inte, utan det handlar om att förvalta sina chanser. Dessutom hela 13 hörnor, vilket också skulle kunna mynna ut i ett intressant speltips på antal hörnsparkar i matchen mot Malmö.

Två raka SM-guld

Malmö FF har två raka SM-guld och de har tagit hem fyra av de fem senaste årens Allsvenska. De har en oerhört stark ställning inom svensk fotboll i dagsläget, men det har ändå varit vissa bekymmer inledningsvis under säsongen. Liksom Djurgården så inledde de med seger, men efter det har de bara tagit ytterligare en trepoängare. Efter vinsten mot Elfsborg borta kryssade de två på raken mot AIK och GIF Sundsvall. Därefter förlustmatchen mot Djurgården, och i de tre senaste seger med 3-1 mot Brommapojkarna, seger med 1-0 mot Djurgården och förlust mot Kalmar FF med 3-0. Malmö FF kommer utan tvekan att tillhöra tabellens topp i år igen, och de har klart mer att ge än vad vi hittills har fått se. Kanske kan en seger i Svenska cupen göra att de kommer igång även i seriespelet?

Speltips - Malmö tar hem bucklan

2016 spelade Malmö final, men fick ge sig mot Häcken. Nu har de en ny chans att ta hem Svenska cupen, för första gången sedan 1989. Det de behöver göra är att slå Djurgården. Inget av lagen är i särskilt bra form och resultaten har svajat. Malmö vann mötet för en vecka sedan med 1-0, och vi tror att det kan bli ännu en jämn match. Vårt speltips är dock en 2:a och den spelas till oddset 2,35 hos SuperLenny.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-05-07 18:01:44

Matchen är tippad av

Djurgården - Malmö FF odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Svenska Cupen mellan Djurgården och Malmö FF så höll spelbolagen Djurgården som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.70 hos ScandiBet.

Djurgården utgick med seger i det senaste mötet mot Malmö FF

Det blev till slut Djurgården som gick segrande ur mötet mot Malmö FF med siffrorna 3-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Svenska Cupen