25% vinstboost på finalerna i EL, CL och Copa del Rey

Vinstboost cup-finaler

Snart är årets säsong över för klubblagsfotbollen men ännu har vi heta matcher kvar på schemat som finalerna i Copa del Rey, Europa League och framförallt Champions League. Och hos Unibet så kan du boosta dina livevinster på alla dessa finaler med 25%.

Säsongen för klubblagsfotbollen är snart över men det finns en rad heta matcher kvar att se fram emot. I Copa del Rey så kommer Barcelona att möta Valencia med avspark 21:00 den 25 maj. Därefter har vi en superintressant Europa League-final mellan Chelsea och Arsenal den 29 maj, med avspark 21:00. Och säsongen avslutas som alltid med den stora Champions League-finalen där Tottenham möter Liverpool den 1 juni, och återigen avspark 21:00.

Alla dessa tre heta finaler kan du spela på hos Unibet och få en vinstboost på 25%. Vinstboosten gäller endast när du spelar live. Och för att ta del av den så lägger du ett livespel i kupongen för max 250 kr och klickar i rutan för vinstboost.

Så gör du steg för steg:

  1. Leta upp ett livespel och lägg i kupongen.
  2. Klicka i rutan för vinstboosten.
  3. Betta för max 250 kronor.
  4. Om spelet går in får du 25% i extra vinst som riktiga pengar.

Kampanjen gäller följande matcher:

Vinstboosten gäller endast för spel med riktiga pengar. Som mest kan du få 10 000 kronor i vinstboost. Du kan inte använda cash-out funktionen