25% vinstboost på finalerna i EL, CL och Copa del Rey

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Vinstboost cup-finaler

Snart är årets säsong över för klubblagsfotbollen men ännu har vi heta matcher kvar på schemat som finalerna i Copa del Rey, Europa League och framförallt Champions League. Och hos Unibet så kan du boosta dina livevinster på alla dessa finaler med 25%.

Säsongen för klubblagsfotbollen är snart över men det finns en rad heta matcher kvar att se fram emot. I Copa del Rey så kommer Barcelona att möta Valencia med avspark 21:00 den 25 maj. Därefter har vi en superintressant Europa League-final mellan Chelsea och Arsenal den 29 maj, med avspark 21:00. Och säsongen avslutas som alltid med den stora Champions League-finalen där Tottenham möter Liverpool den 1 juni, och återigen avspark 21:00.

Alla dessa tre heta finaler kan du spela på hos Unibet och få en vinstboost på 25%. Vinstboosten gäller endast när du spelar live. Och för att ta del av den så lägger du ett livespel i kupongen för max 250 kr och klickar i rutan för vinstboost.

Så gör du steg för steg:

  1. Leta upp ett livespel och lägg i kupongen.
  2. Klicka i rutan för vinstboosten.
  3. Betta för max 250 kronor.
  4. Om spelet går in får du 25% i extra vinst som riktiga pengar.

Kampanjen gäller följande matcher:

Vinstboosten gäller endast för spel med riktiga pengar. Som mest kan du få 10 000 kronor i vinstboost. Du kan inte använda cash-out funktionen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 maj, 2019