8,5 miljoner i jackpott på stryktipset!

:svenskaspel-logo:Nu på lördag firar :svenskaspel: att den engelska ligan är igång genom en extra stor jackpott på stryktipset, med 8,5 miljoner i potten. Nu kan du även spela stryktipset via din mobil. Så vad väntar du på? Fyll i din kupong hos Svenska Spel redan idag!

Nu i helgen är det ett ypperligt tillfälle att fylla i en stryktipsetkupong hos Svenska Spel. Med 8,5 miljoner i jackpott firar Svenska Spel att de engelska ligorna, Premier League och The Championship, äntligen är igång.

Har du ingen dator tillgänglig? Vad gör väll det, nu kan du spela via din mobil. Inge konstigheter du använder samma användarnamn och lösenord. Gå till :svenskaspel:.se och skapa ett konto. Se när det bara att skriva in m.svenskaspel.se i din mobil och du kan tippa på stryktipset du med.

Är du intresserad av stryktipset kan du se den kommande kupongen här på Odds Online.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 augusti, 2011