Allsvenskan bettingmästerskap hos Unibet!

Vinn ett resepaket till Fotbolls-VM med Unibets nya bettingturnering!

Häng med Unibet till Ryssland för det svenska landslagets drabbning med regerande världsmästarna Tyskland. Tjäna poäng för varje vinnande spel före matchstart eller livebet fram till den 15 april på Allsvenskan, och vinn ett av tre resepaket till sommarens Fotbolls-VM! 

Genom att spela på Allsvenskan har du alltså chans att vinna ett exklusivt resepaket till Fotbolls-VM 2018 med Unibet! De tre resepaketen som kommer delas ut består av flyg tur och retur från Stockholm för vinnaren och en vän, matchbiljetter och hotellboende. Resan till årets sörsta fotbollsevent är definitivt inget du vill missa!

Du deltar i tävlingen genom att anmäla dig hos Unibet, och sedan lägga spel före matchstart eller live på Allsvenskan i fotboll. Alla vinnande spel kommer ge dig poäng som sammanställs i en topplista, och spelar du från telefonen kommer du dessutom belönas med dubbla poäng. Poängen för varje vinnande bet beräknas enligt följande:

Satsat beloppXAntal evenemang på spelkupongenXTotalt odds för spelkupongen
Ingen lägsta insatsSingel – Dubbel – Trippel – och uppåtMinimiodds på 1.40

De tre spelare som har samlat mest poäng när bettingmästerskapet är slut kommer belönas med var sitt resepaket till Fotbolls-VM och Sveriges match mot Tyskland i sommar. Dessutom kommer de spelare som placerar sig på plats 2-25 belönas med kontantpriser!

Delta i bettingmästerskapet hos Unibet