Andra chansen på Manchester United – Liverpool

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Idag har vi en spännande match mellan Manchester United och Liverpool i Premier League att se fram emot. Spela på matchen hos NordicBet och du får upp till 500 kronor tillbaka om ett rött kort utdelas och ditt spel inte går in.

Mötena mellan Manchester United och Liverpool brukar bli heta med mycket känslor inblandat. Med tanke på det rådande tabelläget i Premier League är matchen extra viktig för Liverpool som har halkat ned till en nioende plats, vilket man givetvis är långt ifrån nöjda med. För Uniteds del gäller det att bibehålla sin fantastiska form och ta tre viktiga poäng för att å riktigt utmana de två topplagen Chelsea och Manchester City.

Är du intresserad av spela på detta högintressanta möte, med en mycket oviss utgång, kan du med fördel göra det hos NordicBet och ta del av Andra chansen-erbjudandet. Andra chansen innebär att du får upp till 500 kronor tillbaka om ditt spel på förste målskytt, rätt slutresultat, halvtidsresultat (1×2) eller halvtid/full tid, inte går in och om ett visst villkor skulle införlivas.

Denna gång får du upp till 500 kronor tillbaka om spelar på matchen hos spelbolaget och om det skulle bli ett rött kort.

Gå till NordicBet för att spela på matchen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 december, 2014