Återbetalning på sent mål i Roma-Basel

:betway-logo:Om det blir mål i den 85:e minuten eller senare i Europa League -matchen mellan AS Roma och FC Basel, betalar vi tillbaka ditt förlorande spel på marknaderna rätt slutresultat eller halvtid/fulltid.

Roma går in till den näst sista matchen i grupp E mot FC Basel med vetskapen om att en seger skulle säkra en plats i slutspelet.

Om de däremot inte lyckas ta tre poäng väntar en nervös sista gruppspelsmatch om två veckor för Claudio Ranieris manskap. Om tredje placerade Fulham slår gruppjumbon CSKA Sofia på onsdagskvällen, skulle en förlust för Roma innebära att de går in till sista matchen med samma poäng som Premier League-laget.

Inför sin hemmapublik i den italienska huvudstaden kommer de känna sig säkra på att ta sig vidare, och är favoriter till att vinna matchen till oddset 1.50. De har tagit full i deras två hemmamatcher hittills, och har gjort två mål i båda. En 2-0 vinst för hemmalaget ser ut som ett starkt alternativ till oddset 6.50.

Läget är ungefär detsamma för Basel. De toppar för närvarande gruppen med en poäng, och en vinst den här veckan skulle säkra en plats i nästa fas.

De har redan slagit Roma en gång i turneringen, i en 2-0 seger i september som innehöll mål i vardera halvlek, gjorda av Carlitos och Federico Almerares.

Oavgjort till oddset 3.65 skulle vara ett klart godkänt resultat för Thorsten Finks lag. Det skulle dock innebära att de måste ta poäng i den svåra bortamatchen mot Fulham i sista matchen, om de ska vara säkra på en slutspelsplats. (förutsatt att London-laget vinner i veckan.)

De är stora underdogs och ger oddset 7.00 på vinst i Rom, men en 1-0 seger till oddset 11.00 är ändå ingen omöjlighet.

Odds Roma – Basel

Spela på matchen hos Betway