bet365

Betta på din VM-favorit och få freebets när laget vinner

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Freebets när din favorit vinner en match i VM

Fotbolls-VM är nu bara dagar bort. Har du inte bettat på din vinnarfavorit så är det dags att göra det. Och då kan du med fördel göra det hos Unibet som ger dig extra freebet när laget du bettat på vinner en match.

För att ta del av kampanjen så måste du först betta för minst 100 kronor på ditt favoritlag att vinna turneringen. När turneringen sedan är igång så kommer du att belönas med ett freebet varje gång laget vinner en match. Hur mycket freebeten kommer att vara värda beror på vilket lag du bettat på. Unibet har delat in lagen i två grupper, en grupp där freebeten är värda 20 kr och en grupp där de är värda 50 kr.

De två kategorierna

Lagen som ger freebets för 20 kr

Brasilien, Tyskland, Spanien, Frankrike, Argentina, Belgien, England, Portugal, Uruguay, Kroatien, Ryssland, Colombia, Polen, Schweiz, Mexiko, Danmark

Lagen som ger freebets för 50 kr

Serbien, Sverige, Peru, Senegal, Island, Nigeria, Egypten, Japan, Marocko, Australien, Costa Rica, Iran, Tunisien, Sydkorea, Panama, Saudiarabien

Så gör du för att få dina freebets

  1. Gå till Unibet och anmäl dig till kampanjen
  2. Betta på din vinnarfavorit för minst 100 kr
  3. När laget du bettat på vinner en match så kommer du att belönas med ett freebet, som kommer att vara tillgänglig på ditt konto senast 13:00 dagen efter.

 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 juni, 2018