Fotbolls-VM odds, tabeller, tv-tider, spelschema 2018

Fotbolls-VM 2014 i BrasilienFotbolls-VM 2014 kommer att spelas i fotbollstokiga Brasilien. Det är en månad av festligheter som väntas mellan den 13:e juni och 13:e juli. Senast Brasilien höll i ett Fotbolls-VM var 1950 och även denna gång kommer finalen att avgöras på den legendariska arenen Maracanã i Rio De Janeiro.

Vi kommer att följa hela mästerskapet och ge dig de senaste oddsen, nyheterna, spelschemat, tabeller, resultaten och mycket annat.

Följ Sveriges väg genom kvalet till Fotbolls-VM

Vi kommer även att följa kvalet och hålla dig uppdatera om vad som händer med det svenska landslaget och erbjuda det senaste tabellerna och spelschema för kvalen i Fotbolls-VM. I de europeiska kvalet har Sverige hamnat i grupp C tillsammans med Färöarna, Irland, Kazakstan, Tyskland och Österrike. Vinnaren av varje grupp får en direktplats till mästerskapet och de åtta bästa tvåorna, av totalt nio, gör sedan upp om fyra platser till Fotbolls-VM i Brasilien. Sverige har därmed ett tufft jobba framför sig att försöka rubba Tyskland och ta första platsen i kvalet.

Spanien är regerande mästare

Spanien är regerande världsmästare och vinnare av Fotbolls-VM 2010 som spelades i Sydafrika. Spanien är även regerande EM-mästare från både 2008 och 2012, vilket gör dem historiska. Sulle de vinna Fotbolls-VM 2014 så ansluter de sig till Brasilien och Italien som båda har lyckats försvara sina titlar vid ett tillfälle tidigare.

Hemmanationen Brasilien favorit

Brasilien vann sin senas VM-titel 2002 och är den nation som har vunnit flest titlar genom tider, fem stycken. Som hemmanation och arrangör av mästerskapet behöver de inte kvala och får därmed en direktplats. Och så här inför mästerskapet är Brasilien klara favoriter att ta sin sjätte titel och i skrivandets stund så ger spelbolaget Unibet 4,00 gånger pengarna om Brasilien skulle vinna.