Portugal – Spanien 15/6, odds, speltips, streaming

Portugal
vs
Spanien
3 – 3 2018-06-15 21:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Portugal – Spanien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-15 20:00:41. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Portugal och Spanien har mött varandra vid ett tidigare tillfälle i VM-sammanhang, i åttondelsfinalen. Då vann Spanien med 1-0. Totalt har lagen möta fyra gånger i EM eller VM och dessa matcher har totalt producerat 4 mål. Vad gäller formen så har båda lagen två vinster på sina fem senaste. Spanien komplettar med 3 oavgjorda. För Portugals del rör det sig om två oavgjorda och en förlust.  I vårt speltips väljer vi att spela på ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos Come on till oddset 3,40.

Portugals Ronaldos sista chans

Cristiano Ronaldo är 33 år gammal. Om fyra år är han alltså 37. Detta är med stor sannolikhet hans sista chans att vinna ett VM. Han har vunnit allt annat som spelare. Ligatitlar, champions league, EM, ballon d'Or osv. Men än så länge inget VM. Det har Portugal inte heller gjort och således kan de slå två flugor i en smäll. Man har ett fint lag med erfarenhet, talang och bredd kryddat med superstjärnan Ronaldo. Portugal gör sin sjunde VM-turnering och man har slutat trea som bäst. I kvalet var det bara England och, kommande motståndaren, Spanien som släppte in färre antal mål. Tre mot fyra för Portugal.

Spanien drömmer om sitt andra guld

Man blev världsmästare 2010 och nu drömmer man om att återigen lyfta bucklan. Detta är Andres Iniestas sista turnering och han bidrar med både erfarenhet och vinnarinstinkt. Detta är Spaniens 15 VM, man har kvalat in till 11 raka. Det är deras bästa svit. Spanien har vunnit tre av sina fyra senaste grupper i VM-sammanhang. Däremot har man bara vunnit två av sina 12 senaste premiärer. I kvalet var Spanien ett av fyra lag som klarade av det utan att förlora. Övriga lag var Tyskland, England och Belgien.

Speltips - premiären slutar oavgjort

Spanien och Portugal släpper båda in lite mål. Spanien har svårt för att vinna premiärer och Portugal har ett EM-guld att leva upp till. De övriga lagen i gruppen utgörs av Marocko och Iran. Dessa båda möter varandra i den tidiga matchen. I nästa omgång möter Portugal Marocko och Spanien tar sig än Iran. Det gäller för båda stornationerna att få en bra start. I vårt speltips väljer vi att spela på ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos Come on till oddset 3,40.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-11 23:21:35

Matchen är tippad av

Portugal - Spanien odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Portugal och Spanien i Fotbolls-VM var Spanien spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Portugal - Spanien kryssade senast

Det blev oavgjort, 3-3, i mötet mellan Portugal och Spanien.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM