Bli Powerplay-mästare hos Svenska Spel

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert

I dag spelas den första omgången av Svensk Spels tävling Powerplay-mästare 2012. Priser i tävlingen är bland annat biljetter samt resa till finalen av Ishockey-VM. En final som du kommer att få se tillsammans en levande ishockeylegend, Peter Forsberg.

För att bli Powerplay-mäsare hos Svenska Spel gäller det helt enkelt att spela ett 32-raderssystem, för 32 kronor, på minst fem Poweplayomgångar till och med den 8:e december. Och de 20 som har tippat de fem bästa raderna under perioden kommer att göra upp om de tio priserna i tävlingen. Du kan vara med och tippa alla tretton omgångar och då kommer endast dina fem bästa att räknas.

Den först omgången kommer att spelas redan i dag. Så var med från start du också. För att delta i tävlingen krävs ingen anmälan eller dylikt. Du lämnar bara in ett 32-raders system på den kommande omgången av Powerplay.

Var med och tävla hos Svenska Spel

Powerplayomgångarna som ingår i tävlingen

13/11, 15/11, 17/11, 20/11, 22/11, 24/11, 27/11, 29/11, 1/12, 4/12, 6/12 och 8/12

Priser i tävlingen

De fem främsta kommer att få resa och boende, två nätter, i Stockholm betald samt biljetter till både en semifinal samt till finalen av Ishockey-VM. Dessutom kommer ni att få sällskap av självaste Peter Forsberg.

De som hamnar på plats 6-10 plats kommer också att vinna en resa till Stockholm, med boende betald för en natt, och se en gruppspelsmatch som Tre Kronor spelar.

Oddset Powerplay hos Svenska Spel

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 november, 2012