Erbjudande på Barcelona – Milan hos NordicBet

Som vi redan redogjort för är kvällens stora sporthändelse tveklöst mötet mellan Barcelona och Milan i Champions League. Betta på första målskytt i Barcelonas lag och du får pengarna tillbaka hos NordicBet om det istället är Milan som gör det första målet.

Reglerna är enkla för detta erbjudanden från NordicBet. Lägg ett spel på vem av Barcelonas spelare som kommer att göra det första målet i mötet med Milan och du får pengarna tillbaka om det istället är Milan som gör det första målet.

Barcelona måste verkligen gå på offensiven i kvällens åttondelsretur i Champions League eftersom man ligger under med 2-0 efter bortamatchen i Milano. Men det kan också straffa sig och Milan kommer inte att vara sena med att straffa Barcelona med vassa kontringar och med Stephan El Shaarawy i spetsen.

I Barcelona finns många potentiella målskyttar som Andres Iniesta, Pedro, David Villa, Alexis Sanchez och framförallt Lionel Messi. Favoriten hos spelbolaget är dock Leonel Messi och ett spel på honom som första målskytt ger 3,25 gånger pengarna. Mycket intressant med tanke på Messis galna säsong.

Gå till NordicBet för att betta på din favorit

Skulle matchen sedan slutat, 0-0, det vill säga mållöst så ogiltigförklaras ditt spel.

Vilken av Barcelonas spelare kommer göra det första målet?

Lionel Messi3,25
David Villa5,25
Pedro6,75
Cesc Fábregas7,00
Alexis Sánchez7,00
Xavi Hernández11,00
Andrés Iniesta11,00
Thiago Alcántara13,00
Gerard Piqué22,00
Dani Alves22,00
Jordi Alba22,00
Sergio Busquets28,00
Alex Song28,00
Charles Puyol32,00
Javier Mascherano50,00

Gå till NordicBet för att betta på din favorit