Erbjudande på Barcelona – Milan hos NordicBet

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Som vi redan redogjort för är kvällens stora sporthändelse tveklöst mötet mellan Barcelona och Milan i Champions League. Betta på första målskytt i Barcelonas lag och du får pengarna tillbaka hos NordicBet om det istället är Milan som gör det första målet.

Reglerna är enkla för detta erbjudanden från NordicBet. Lägg ett spel på vem av Barcelonas spelare som kommer att göra det första målet i mötet med Milan och du får pengarna tillbaka om det istället är Milan som gör det första målet.

Barcelona måste verkligen gå på offensiven i kvällens åttondelsretur i Champions League eftersom man ligger under med 2-0 efter bortamatchen i Milano. Men det kan också straffa sig och Milan kommer inte att vara sena med att straffa Barcelona med vassa kontringar och med Stephan El Shaarawy i spetsen.

I Barcelona finns många potentiella målskyttar som Andres Iniesta, Pedro, David Villa, Alexis Sanchez och framförallt Lionel Messi. Favoriten hos spelbolaget är dock Leonel Messi och ett spel på honom som första målskytt ger 3,25 gånger pengarna. Mycket intressant med tanke på Messis galna säsong.

Gå till NordicBet för att betta på din favorit

Skulle matchen sedan slutat, 0-0, det vill säga mållöst så ogiltigförklaras ditt spel.

Vilken av Barcelonas spelare kommer göra det första målet?

Lionel Messi 3,25
David Villa 5,25
Pedro 6,75
Cesc Fábregas 7,00
Alexis Sánchez 7,00
Xavi Hernández 11,00
Andrés Iniesta 11,00
Thiago Alcántara 13,00
Gerard Piqué 22,00
Dani Alves 22,00
Jordi Alba 22,00
Sergio Busquets 28,00
Alex Song 28,00
Charles Puyol 32,00
Javier Mascherano 50,00

Gå till NordicBet för att betta på din favorit

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 mars, 2013