Erbjudande: Vinn biljetter och resa till Premier League

Spela på helgens matcher i Premier League hos Unibet och du kan vinna en exklusiv resa och biljetter för två personer till det heta ?The Tyne and Wear Derby? mellan Newcastle och Sunderland.

Ta chansen du också och var med och tävla hos :unibet:  om denna trevliga resa och fotbollsupplevelse för två personer. För att ha chansen att vinna måste du spela för minst 100 kronor på helgens Premier League-matcher. Det gäller oavsett om du väljer en kombination eller spela på en singelmatch. Kravet är att ditt spel endast består av matcher från Premier League som spelas mellan den 11:e-12:e februari. Spela kan du göra både innan eller under matchens gång och det går även bra att spela via Unibets smidiga mobilapp.

När du har lagt ditt Premier League-spel på minst 100 kronor så är det bara att hålla tummarna. Då lottas en vinnare fram av de som har uppfyllt kraven hos Unibet. Förutom det så är det ytterligare fyra som vinner sju nummer av fotbollstidningen Offside.

Gå till Unibet för att vara med och tävla.

Så vinner du resa och biljetter till det heta Premier League-derbyt

– Placera ett spel på minst 100 kr på Premier League-matcherna som spelas den 11 till 12 februari, du kan välja fritt bland alla oddsmarknader (1X2, live osv). Du kan spela singlar, dubblar, tripplar osv, och dessutom lägga så många spel du vill.
– Spelaren som dras i utlottningen vinner resan för två.
– Den totala minimuminsatsen är 100 kr.
– Både vunna och förlorade spel räknas i tävlingen.

Priser i tävlingen

Förstapris: Resa och biljetter för två personer till Newcastle-Sunderland söndagen den 4 mars.
2-5 pris: Sju nummer av fotbollsmagasinet Offside.