Europa League: Extra bra erbjudande på Tottenham – Dnipro

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

NordicBet ger dig ett extra bra erbjudande på matchen mellan Tottenham – Dnipro i kvällens Europa League och upp till 500 kronor tillbaka om ditt spel inte skulle gå in.

Tottenham ligger under med 0-1 inför dags retur mot ukrainska Dnipro i Europa League, trots att man var klar favorit på förhand. Favorit är man också inför kvällens returmöte och Tottenham lär satsa allt för att göra ett mål tidigt, som då kan öppna upp för vassa kontringar för Dnipro. Ett scenario som är prefekt för NordicBets erbjudande, läs mer nedan om erbjudandet.

Upp till 500 kronor tillbaka om båda lagen gör mål i första halvlek

Spela för riktiga pengar, innan matchstart, på returen i Europa League mellan Tottenham – Dnipro och NordicBet ger dig upp till 500 kronor tillbaka om båda lagen gör mål i den första halvleken.

Erbjudandet hos NordicBet gäller endast om du har bettat på något av följande spel; slutresultat, halvtid/fulltid, halvtidsresultat eller dubbelchans och om ditt spel inte skulle gå in. Givetvis så behåller du alla eventuella vinster.

Gå till NordicBet för att spela

Oddsen på Tottenham – Dnipro hittar du nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 februari, 2014