Europa League: Intressanta erbjudanden från Betsafe

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

I kväll är det som bekant semifinaler i Europa League och Betsafe ger dig flera intressant erbjudanden på kvällens matcher.

Pengarna tillbaka om Arturo Vidal gör matchens sista mål

I kampanjen Singelbaren hos Betsafe får du upp till 500 kronor tillbaka om ditt spel (1-X-2) på matchen Juventus – Benfica inte skulle gå in och om Juventus mittfältare Arturo Vidal gör matchens sista mål.

Pengarna tillbaka på 0-0

Betsafes kampanj Tråkmatchen ger dig upp 500 kronor tillbaka om spelet du lagt på ?Rätt resultat? på någon utav kvällens två matcher inte skulle gå  in och matchen slutar 0-0.

Dubbla ditt spel

I kampanjen Ninja-bettet så maxar Betsafe din återbetalning och ger dig en dubbel vinst tillbaka, hälften som en bonus, om du bettar på de utvalda oddsen nedan. Som mest kan du få en bonus på hela 2500 kronor och kampanjen gäller endast för spel för minst 100 kronor.

Rakiti? gör mål & Sevilla till oddset 3,70
Rodrigoo gör mål & Benfica till oddset 5.50

Så tar du del av välkomsterbjudandet

Är du ännu inte kund hos Betsafe? Då får du just nu ett gratisspel värt 500 kronor samt en bonus på 100% upp till 500 kronor.

1. Skapa ett konto hos Betsafe
2. Gör en insättning på 100 kronor eller mer
3. Betsafe matchar din bonus upp till 500 kronor
4. Gjorde du en insättning på minst 500 kronor och omsatt pengarna (7 gånger till oddset 1,50 eller högre), eller spelat upp bonusen, får du ett gratisspel fotbollsspel värt 500 kronor

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 april, 2014