Få en biljett till betUP hos Unibet – utan kostnad

Har du ännu inget ett konto hos Unibet? Då är det ett ypperligt tillfälle att skaffa ett. Just nu ger Unibet ut betUP-biljetter till alla nya kunder samt att du i vanlig ordning även får en trevlig bonus på din första insättning.

Unibet unika produkt betUP tar livebettingen till en helt ny nivå. Det funkar så att du köper in dig på en match, med en biljett, och förutspår kommande händelser i matchen genom att besvara olika frågor, likt ett quiz, exempelvis vad som händer härnäst mellan en viss tidpunkt i matchen. Prispotten växer för varje spelare som deltar och de som fått flest rätt, och således kammat hem flest poäng, får ta del av den totalt prispotten.

Nu kan du som ännu inte har ett konto hos Unibet testa på betUP helst kostnadsfritt. När du skapar ett konto får du nämligen en biljett till en match och möjligheten att ta del av en prispott värd minst 1000 euro! Erbjudandet gäller alla kunder som öppnar ett konto mellan den 10-17 oktober.

Som alltid får du även den sedvanliga insättningsbonusen hos Unibet, vilket innebär att spelbolaget ger dig en bonus sin motsvarar 200% av din första insättning, som du kan spel för direkt. Den maximala bonusen du kan erhålla är 1000 kronor.

Gå till Unibet för att skapa ett konto >