Fyra vinstboostar varje vecka på fotboll

Vinstboostar på fotboll hos LeoVegas

Under de kommande tre veckorna så kan du betta till boostade odds på all fotboll hos LeoVegas. Varje vecka får du fyra vinstboostar att utnyttja med upp till 35% i extra vinst!

Efter Fotbolls-VM i Ryssland så fortsätter fotbollslivet ut i Europa och övriga världen. Bland annat är Allsvenskan är i full gång och snart gör de stor klubblagen upp i Champions Cup. Dessutom drar mängder av fotbollsligor igång ut i Europa samtidigt som vi har spännande kval med svenska lag som AIK, Häcken och Malmö FF till Europa League och Champions League.

Hos LeoVegas kan du betta på alla fotbollsmatcher under de kommande tre veckorna och få en vinstboost på upp till 35% på dina kombinationsspel. Varje vecka har du fyra vinstboostar att utnyttja och för att ditt spel ska kvalificera för en vinstboost så är det ett antal kriterier som ska uppfyllas.

Först och främst så får du endast vinstboostar på kombinationsspel med 2-5 spel per kupong. Se nedan för kriterierna för varje kombinationsspel.

  • Två spel: 5% i vinstboost och oddsen per spel måste vara 1,45 eller högre
  • Tre spel: 10% i vinstboost och oddsen per spel måste vara 1,40 eller högre
  • Fyra spel: 20% i vinstboost och oddsen per spel måste vara 1,35 eller högre
  • Fem spel: 35% i vinstboost och oddsen per spel måste vara 1,30 eller högre

Endast spel via mobilen räknas, både pre-match och live, samt att du som mest kan betta för 250 kronor. Missa inte heller att du måste kryssa i rutan för ”vinstökning” när du lägger ditt spel för att ditt spel ska kvalificera för kampanjen. Som mest kan du få 5000 kr i extra vinster.

Gå till LeoVegas för att ta del av kampanjen

LeoVegas regler och villkor gäller för kampanjen