Heta Premier League kampanjer!

Äntligen är det dags för premiär i Premier League och inför premiären har vi kollat igenom spelbolagens kampanjer med fokus på världens hetaste liga. Hos Unibet kan du till exempel vinna en drömresa till London och mötet mellan Chelsea och Manchester U.

Vinn drömresa till Premier League med :Unibet:

Unibet inleder Premier League-säsongen med en stor tävling där man lottar ut en resa till Stamford Bridge och matchen mellan Chelsea och Manchester United. Allt du behöver göra är att sätta en dubbel på premiäromgången i Premier League. Minsta tillåtna insats för att delta är 50 kr.

Läs mer på :Unibet:

Vinn stort på Premier League hos :Betway:

Placera en sexling (ackumulator 6) på några av matcherna i den Engelska Premier League eller Skotska Premier League som spelas mellan den 15 Augusti och 17 Augusti och du kan vinna stort.

Med en satsad hundring kan du kamma hem hela 12 683.15 kr och du kan till och med få din insats tillbaka om du skulle förlora, så missa inte detta.

Läs mer på :Betway:

Tippa sluttabellen hos :Centrebet:

Hos Centrebet kan du vara med i en tävling där du tippar den slutgiltiga Premier League tabellen. Tävlingen pågår fram till den 30 augusti.

Läs mer på :Centrebet:

Spela på vinnare – få gratisspel hos :williamhill:

Spela på Premier League vinnare hos William Hill för minst £20 så får du £5 gratis att spela på skytteligavinnare för.

Läs mer på :williamhill:

Vi avslutar med en kampanj från :Expekt: som inte har så mycket med Premier League att göra men som ändå bara måste uppmärksammas.

Vinn två paket för två till El Classico hos :Expekt:

Premier League startar i helgen med flera spännande matcher och vi vill passa på att tipsa om en läcker tävling på Expekt där du kan vinna biljetter till El Classico.

Zlatan, Messi och Xavi i Barca mot Ronaldo, Kaka och Benzema i Real Madrid kommer att bli något alldeles extra! Paketet inkluderar matchbiljett (28 eller 29 nov), hotell i Barcelona samt flyg.

Dessutom: Två stycken vinner en 42? LCD/Plasma TV! (Cirkavärde: 10 000 kr/styck) och två stycken vinner en videospelskonsol och 2010-års upplaga av ett fotbollsvideospel! (Cirkavärde: 4 500 kr/styck)

25 stycken vinner 250 kr i bonus under resten av 2009! (Värde: 1 000 kr/bonus)
Bonusen på 250 kr betalas ut en gång i månaden under september, oktober, november och december.

Läs mer på :Expekt:

Se Premiäroddsen