bet365

Kombiantionsförsäkring – Upp till 250 kr tillbaka

Veckan är fylld av högintressanta matcher i både Champions League och Europa League. Då är 888 kombinationserbjudande perfekt. Lägg ett kombinationsspel och du får upp till 250 kronor tillbaka om ett av spelen fäller din kupong.

I veckan finns det mängder av intressanta spel på Champions League och Europa League, som kan ge stora pengar för den som vågar. Då kan du säkra upp dina spel med 888:as kombinationserbjudande.

Det gäller helt enkelt att skapa ett kombinationsspel med fyra spelobjekt, eller fler, med minst 50 kr i insats och med oddset 1,25 gånger pengarna eller högre per spel.

Skulle sedan alla spel gå in förutom ett, som då fäller hela din kupong, får du insatsen tillbaka, du upp till 250 kronor, återbetalat till ditt konto.

Ett perfekt erbjudande för att krydda till veckan med högklassig fotboll på schemat.

Gå till 888sport för att ta del av erbjudandet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 november, 2014