Liverpool – Chelsea veckans supermatch hos Unibet

Helgens supermatch hos Unibet är Premier League-mötet mellan Chelsea och Liverpool. Än så länge har Premier League inte svikit spelarna när det gäller målrika matcher och blir det över 2,5 mål i denna match så lottar spelbolaget ut en iPad 3 i vanlig ordning.

För att vara med i tävlingen hos Unibet så gäller det helt enkelt att lägga ett spel på 50 kronor eller mer på Chelsea vs Liverpool, som spelas nu på söndag klockan 17:00. Skulle sedan bli mer än 2,5 mål i matchen så lottar spelbolaget ut en iPad 3 som du kan vinna om du kvalificerat dig till tävlingen.

Glöm dock inte att anmäla dig till tävlingen på Unibets hemsida innan du lägger ditt spel.

Spela på matchen hos Unibet

Inför Chelea – Liverpool

Sist Liverpool och Chelsea möttes i Premier League så blev det en målrik match, som slutade 4-1 till Liverpool. Faktum är att Liverpool har vunnit de två senaste mötena på Chelseas hemmaplan med 1-2 respektive 0-1. Men med tanke på Liverpools svaga inledning av Premier League så är det Chelsea som är favoriten i detta möte.

Chelsea ligger just nu på en andra plats i Premier League och har imponerat denna säsong med många unga och intressanta talanger i truppen.

Oddsen talar för en seger till Chelsea och just nu ger Unibet 1,90 gånger pengarna för en vinst till London-laget. När det gäller antalet mål så ger Unibet oddset 1,72 om det blir över 2,5 mål och oddset 2,0 om det blir under 2,5 mål.

Oddsen Chelsea – Liverpool

1-X-2
1,90 – 3,60 – 3,90

Antal mål
Över 2,5: 1,72
Under 2,5: 2,05

Spela på matchen hos Unibet