Schlagerfestivalen: vinn VIP-biljetter

:paf-logo:Finalen i Schlagerfestivalen går snart av stapeln i Globen. Detta vill Paf fira med dig! Har du också stått framför spegeln och imiterat din favoritartist? Minns du exakt var du gjorde när Kicki vann med ”Bra vibrationer”? Brukar du sitta bänkad framför teven med schlagerboan runt halsen och hålla tummarna för att just din låt vinner tävlingen?

Nu kan du och en vän få uppleva La Dolce Vita! Leva och bo som schlagerdivor under en weekend med biljetter till finalen!

Anmäl dig till tävlingen och spela för 5 euro på :Paf:s schlagerautomat The Party så deltar du i utlottningen av en helg för två på Clarion Sign Hotel och finalbiljetter i Globen, värde ca 7000 kronor.

Tävlingen med Paf pågår från den 25 februari till den 6 mars klockan 22:59.

I priset ingår:
-Två nätter för två personer i dubbelrum på Clarion Sign Hotel inkl varierad och ekologisk frukostbuffé
-Två biljetter till Finalen av Schlagerfestivalen den 11 mars.
-Tillträde för två till Selma CitySpa+ vid ett tillfälle (här har du tillgång till: gym, bastu, solterasser och uppvärmd utomhuspool med en fantastisk utsikt över Stockholm)
-En trerätters middag för två inklusive dryck på Aquavit Grill & Raw Bar

Reglerna är enkla:

1. Anmäl dig till tävlingen genom att fylla i ditt namn och e-postadress i formuläret nedan. OBS! Använd samma e-postadress som du har på ditt Paf-spelkonto.
2. Spela The Party för 5 euro (riktiga pengar) under perioden 25 februari-6 mars kl 22:59 CET.
3. Utlottningen sker den 7 mars.