Mer om bwins nya livegränssnitt

Under torsdagen rapporterade vi om bwins nya livegränssnitt. Idag kan du läsa mer om nyheten. Än en gång höjer bwin standarden för live odds med ny teknologi, och bjuder in sina kunder till en ny era inom live odds.

– Med denna nyhet visar bwin att vi leder utvecklingen, och flyttar fram gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi har speciellt utnyttjat kraften av web 2.0-generation för att ge våra kunder en upplevelse av live odds som de aldrig sett tidigare, säger Co-CEO Manfred Bodner i ett pressmeddelande.

– Tack vara förbättrad bildkvalitet i stora format och det mångsidiga gränssnittet på bwin, kan vi ge kunderna en mer intensiv live odds-upplevelse än någonsin tidigare.

– Användaren kan sortera sina favoritspel precis hur de vill. De kan ta fram pågående spel och statistik och sedan gömma dem igen när de vill koncentrera sig på matchen. Dessutom kommer användaren att kunna se möjliga odds för att lägga multispel direkt mitt i skärmen, eller förstora och förminska chattfönstret.

Snabb åtkomst för kunder och den snabba spelmöjligheten kommer att vara oförändrad. bwin erbjuder upp till 150 olika live evenemang i över 40 sporter dagligen.

Toni Polster som kommentator
Fotbollslegenden Toni Polster kommer att kommentera toppmatchen mellan HSV och FC Bayern München live 30 Januari. Med start 20:30 kommer bwin-kunder att uppleva Polster i en exklusiv chatt på www.bwin.com.

VIP-biljetter till Bayern München
Tillsammans med produktlanseringen kommer bwin att lotta ut VIP-biljetter till en Bayern München-match tillsammans med en exklusiv Stadion-tour av Allianz Arena till alla bwin-kunder som satsar mer än EUR 3 på en match på första tyska Bundesliga.

Utanför Tyskland har bwin de globala live streaming rättigheterna för tyska Bundesliga matcher sedan 2008. bwin är premium partner till FC Bayern München.

– Vad vi delar med bwin är vår absoluta vilja att vinna och vårt mål att vara nummer ett. Likt ingen annan leverantör av live odds har bwin framgångsrikt lyckats fånga fotbollens natur med spänningen hos betting, och erbjuda sina kunder en upplevelse de aldrig sett tidigare, säger klubbens manager Uli Hoeness.

Förutom samarbetet med de tyska rekordmästarna, är bwin också sponsorer till ledande klubbar som AC Milan och Real Madrid.