Oddsboost: 6,00 på Sverige mot Färöarna

Färöarna - Sverige boost

På torsdag är det dags igen för EM-kvalet för Sverige som ställs emot Färöarna. Sverige är givetvis stor favorit mot ett Färöarna som inte imponerat. Nu kan du betta på att Sverige vinner mötet till hela 6,00 gånger pengarna hos 888sport.

Som vanligt plockar 888sport fram sina bästa odds på de hetaste matcherna. När det är dags för en ny omgång av EM-kvalet är det givetvis Sverige som ligger i fokus. Och på torsdag är det Färöarna som står för motståndet. Ett Färöarna som Sverige bara ska vinna mot 99 gånger av 100. Trots Sveriges stora favoritskap så har 888sport ändå plockat fram ett rejält odds på att Sverige vinner och ger dig hela 6,00 gånger pengarna på ett spel som i mina ögon är ursäkert att det går in. Spelbolaget boostar inte bara oddset på Sverige i matchen utan även på Färöarna, för den som känner sig våghalsig, och ger hela 100,00 gånger pengarna.

Dessa oddsboostar erbjuder 888sport alla ny kunder hos spelbolag, som skapar ett konto innan matchen drar igång. När du skapar ett konto och ska göra en insättning ange då koden 888BO. Du måste sätta in minst 100 kronor för att ta del av denna kampanj. Och för att ta del av oddsboosten efter du har gjort insättningen så bettar du på vinnaren av matchen inom 90 minuter och betta för 50 kronor.

Ta del av kampanjen här

Så tar du del av oddsboosten

  1. Skapa ett konto med länken på denna sida.
  2. Gör en insättning på minst 100 kr och ange koden 888BO.
  3. Betta på vinnaren för minst 50 kr.
  4. Går spelet in så betalas vinsten ut i gratisspel.

Ta del av kampanjen här

Gå ditt spel in så kommer pengarna att betalas ut i ett antal gratisspel som är värda 100 kr eller 200 kr styck.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 september, 2019