Färöarna – Sverige 5/9, odds, streaming, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Färöarna – Sverige
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Färöarna – Sverige i 5/9

I EM-kvalet kommer Färöarna att möta Sverige klockan 20:45 torsdagen den 5 september.

Speltips Färöarna – Sverige

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra betting tips på Färöarna – Sverige eller någon annan match. Speltips på andra matcher än Färöarna – Sverige hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i EM-kvalet

Målstatistik för Färöarna och Sverige

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i EM-kvalet så har Färöarna ett genomsnitt på 0,50 per match, på totalt 2 matcher. I EM-kvalet har Färöarna släppt in 6 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 4 matcher Färöarna spelat i EM-kvalet denna säsong så har laget gjort totalt 3 mål, med ett snitt på 0,75 mål per match. Färöarna har under säsongen släppt in totalt 12 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Sverige 3 gjorda mål sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Sverige har på de 2 bortamatcher man spelat i EM-kvalet släppt in 6 mål och har ett snitt på 3,00 insläppta mål per match.

Sverige har ett facit denna säsongen i EM-kvalet med 8 gjorda mål. På de 4 matcher som Sverige har spelat så har man ett snitt på 2,00 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Sverige släppt in 1,75 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 4 matcher som har spelats.