Sverige – Norge 8/9, odds, speltips, stream

2019-09-08 20:45 EM-kvalet
Bästa matchoddsen
1 1.19
X 7.00
2 7.50
Vinstchans
Odds för Sverige – Norge
1-X-2 – Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
ComeOn
Bonuserbjudande 200% bonus upp till 1000kr
Hajper
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
Snabbare
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus

Oddsen uppdaterades 2019-06-07 20:18:46. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Sverige – Norge i 8/9

Sverige möter Norge med start 20:45 den 8/9 i EM-kvalet.

Sverige – Norge speltips

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta del av våra speltips på Sverige – Norge, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Kika in på vår sida om speltips för att satsa på fler matcher än Sverige – Norge.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Sverige favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos Snabbare till 1.19 gånger pengarna. Tror du ändå att Norge utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget Snabbare som ger dig det mest fördelaktiga oddset 7.50 gånger din insats.

Oavgjort när Sverige – Norge möttes senast

Tisdagen den 26 mars spelades det senaste mötet mellan Sverige – Norge i EM-kvalet, tidigare under denna säsongen, och det mötet slutade oavgjort 3 – 3.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är en ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Sverige – Norge. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Sverige – Norge

Vi listar de bästa oddsen på Sverige – Norge på denna sidan, så att du själv kan jämföra vilket eller vilka spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i EM-kvalet

Målstatistik för Sverige och Norge

Sverige har gjort 5 mål totalt hemma denna säsong i EM-kvalet, ett snitt på 2,50 mål/match. I EM-kvalet har Sverige släppt in 1 mål på hemmaplan denna säsongen.

Per match har Sverige ett snitt på 2,00 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i EM-kvalet under säsongen som gått. Sverige har under säsongen släppt in totalt 7 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Norge 3 gjorda mål sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Norge har på de 2 bortamatcher man spelat i EM-kvalet släppt in 2 mål och har ett snitt på 1,00 insläppta mål per match.

Bortalaget Norge har under säsongen i EM-kvalet totalt gjort 8 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Norge har ett snitt på 2,00 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Norge släppt in 1,75 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 4 matcher som har spelats.