Oddsboost: Chelsea – Arsenal i EL-finalen

Chelsea - Arsenal oddsboost

Chelsea och Arsenal gör upp i onsdagens heta Europa League-final. Och nu kan du boosta dina spel på matchen, rejält, hos 888sport. Och som grädden på moset så ger spelbolaget även dig en bonus på hela 500 kronor!

Chelsea och Arsenal gör upp i onsdagens heta final i Europa League. I potten ligger inte bara en åtråvärd titel utan även en Champions League-plats, som Arsenal verkligen suktar efter då Chelsea redan är CL-klara. En match mellan de två engelska giganterna som lär bjuda på spänning till det yttersta!

Hos 888sport kan du betta på denna Europa League-final till kanonodds. Spelbolaget har nämligen boostat oddsen på att Chelsea vinner till 12,00 (från 2,40) och oddset på Arsenal till hela 17,00 gånger pengarna (från 3,10). Odds som alla nya kunder hos spelbolaget kan ta del av. Och som ny kund får du inte bara de boostade oddsen utan även en insättningsbonus på din första insättning på hela 500 kronor. Inte illa alls.

Skapa ett konto med länken nedan

För att ta del av kampanjen så skapar du ett konto med länken nedan (OBS viktigt) och gör en insättning på 100 kronor med koden 888BO.

Kampanjen tar du del av här >

Detta gäller för oddsboosten

När du har skapat ett konto och gjort en insättning då lägger du ett spel för riktiga pengar för 50 kr eller mer på att antingen Chelsea eller Arsenal vinner matchen. Spelet lägger du på det vanliga oddset. Om spelet sedan skulle gå in så kommer oddset att boostas. Vinsten på det boostade oddset kommer att betalas ut i gratisspel till ett värde av 100 kr eller 200 kr. Antalet gratisspel du får beror på summan du vinner. Bettar du för mer än 50 kronor då kommer summan över 50 kronor att gälla mot det vanliga oddset.