Oddsboost Chelsea – Liverpool

Chelsea - Liverpool oddsboost

Det är ingen snacka om att söndagens stormöte mellan Chelsea och Liverpool är ett helgens stora behållningar. En match du kan betta på till superodds hos 888sport. Spelbolaget ger dig nämligen hela 23,00 på Chelsea och 10,00 på Liverpool. Läs mer nedan hur du tar del av de boostade oddsen.

888sport boostar som vanligt oddsen på de hetaste matcherna. I helgen är siktet ställs på stormötet mellan Chelsea och Liverpool i Premier League. En match som har stor betydelse för tabellställningen där Liverpool kan dra ifrån ytterligare i tabellen. Medan Chelsea är i stort behov av poäng efter en svag inledning på säsongen. I slutändan är det Liverpool som är den klara favoriten, hur man än vrider och vänder på det.

Att spela på Liverpool i denna match ger vanligtvis oddset 1,95 hos 888sport och är därmed klar oddsfavorit trots bortaplan. Men nu har spelbolaget boostat ett spel på Liverpool till hela 10,00 gånger pengarna. Ett odds man gärna tar på starka Liverpool.

Chelsea ska dock inte räknas bort i ekvationen. Visst inledningen på säsongen lämnar en del att önska men klara segern över Wolves senast kan ge en putt i rätt riktning. Hos 888sport så spelas Chelsea till hela 3,60 gånger pengarna mot Liverpool. Ett högt odds kan man tänka då man ändå har hemmaplan. Är du intresserad av att spela på Chelsea ja då boostar 888sport oddset till hela 23,00 gånger pengarna istället.

Ta del av de boostade oddsen här

Hur får jag de boostade oddsen?

För att spela på de boostade oddsen på denna kanonmatch ja då behöver du skapa ett konto hos 888sport med länken nedan. Har du redan ett konto sedan tidigare så kan du tyvärr inte ta del av oddsboosten, utan det gäller endast för nya kunder. Gör sedan en insättning på 100 kronor eller mer med kampanjkoden 888BO. När du gjort allt detta så betta på vinnaren av matchen , inom 90 minuter, på de vanliga oddsen. Går spelet sedan in då kommer oddsen för ditt spel boostas och vinsten kommer att betalas ut i gratisspel.

Här kan du boosta oddsen hos 888sport

Så tar du del av oddsboosten hos 888sport

  1. Skapa ett konto med länken ovan hos 888sport.
  2. Gör en insättning på 100 kr eller mer med koden 888BO.
  3. Spela på vinnaren av Chelsea – Liverpool (inom 90 min) för 50 kr.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 september, 2019