Oddsboost: Liverpool – Manchester United

Oddsboost Liverpool - Manchester United

Denna helg är det verkligen en ”Super Sunday” att se fram emot i Premier League. På menyn står ett av ligans hetaste matcher när Liverpool tar emot Manchester United på Anfield.

Hos 888sport så kan du spela på detta heta möte till superodds, mellan den självklara favoriten Liverpool och ett Manchester United som svajat rejält under denna säsong.

Just nu är oddsen otroligt låga på Liverpool som segrare hemma på Anfield men 888sport väljer ändå att boosta oddset till hela 7,00. Och skulle Manchester United återigen göra sin bästa match mot en storklubb och bryta Liverpools förlustfria svit, då ger det dig hela 51,00 gånger pengarna.

Två mycket intressanta odds alltså. Och för att ta del av oddsboostarna så behöver du skapa ett konto hos spelbolaget, du kan ej ha haft ett tidigare, och följa nedanstående steg.

Här kan du ta del av oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter.

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboostarna

 1. Bli kund hos 888sport

  Skapa ett nytt konto med länken ovan. OBS detta gäller endast om du inte varit kund tidigare eller redan har ett konto hos 888sport.

 2. Överför pengar till det nya kontot

  För att utnyttja denna kampanj så behöver du ha pengar på ditt konto. Och du måste sätta in minst 100 kronor och samtidigt ange koden 888BO.

 3. Spela på matchen

  Spela på det vanliga oddset vilket lag som vinner för minst 50 kronor.

 4. Så betalas vinsten ut

  Oddset kommer att boostas i efterhand om spelet går in. De boostade oddsen kommer då endast att räknas mot 50 kronor och kommer att betalas ut som gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten