Oddsboost: Liverpool – Tottenham

Liverpool - Tottenham oddsboost

Söndagen bjuder på ett stormöte mellan Liverpool och Tottenham i Premier League. Och nu kan du betta på denna stormatch till superodds hos 888sport.

På söndag drabbar två storlag samman i Premier League men med olika verkligheter. Liverpool har dominerat i inledningen av ligan mot ett Tottenham som haft det tungt, speciellt på senare tid.

888sport bjuder på ett kanonerbjudande på denna stormatch och har boostat sina odds rejält. Hos 888sport så kan du betta på Liverpool till oddset 7,00 och på Tottenham till hela 41,00 gånger pengarna. Ett erbjudande som endast gäller till nya kunder som reggar sig innan avspark.

För att ta del av oddsboosten så följer du helt enkelt nedanstående steg-för-steg lista. Eller så klickar du på knappen nedan för att läsa mer om kampanjern och villkoren direkt hos 888sport.

Här kan du ta del av oddsboosten

Så tar du del av oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten

 1. Skapa ett konto hos 888sport

  Använd länken ovan.

 2. Gör en insättning

  Sätt in minst 100 kronor på ditt konto och ange koden 888BO.

 3. Spela på matchen

  Betta för minst 50 kronor, på det vanliga oddset, vilket lag som vinner inom ordinarie matchtid.

 4. Hämta ut vinsten

  Går spelet in så kommer oddset att boostas. De boostade oddsen räknas endast mot 50 kronor och betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 oktober, 2019