bet365

Oddsboost: Man United – Leicester

Manchester United - Leicester oddsboost

888sport boostar oddsen på lördagen möte i Premier League mellan Manchester United och Leicester. Spela på United till 9,00 eller på formstarka Leicester till hela 34,00 gånger pengarna.

Har du inget konto hos 888sport så är det ett riktigt bra läge att skaffa ett. Spelbolaget har nämligen boostat oddsen rejält på lördagens mycket intressanta möte mellan Manchester United – Leicester i Premier League. Spela på favoriten Manchester United till oddset 9,00 eller på formstarka Leicester till 34,00 gånger pengarna. Bättre än så kan det nästan inte bli.

Denna oddsboost gäller endast för nya kunder som skapar ett konto innan avspark och spelar pre-match. För att ta del av kampanjen så skapar du ett konto och gör en insättning på minst 100 kronor med koden 888BO. När du sedan har pengarna på ditt konto så spelar du på vinnaren av matchen inom ordinarie matchtid och för minst 50 kronor. Går spelet sedan in så kommer oddsen att boostas i efterhand.

Här tar du del av oddsboosten

Så tar du del av oddsboosten

  1. Skapa ett konto med länken ovan eller nedan.
  2. Sätt in minst 100 kronor med koden 888BO.
  3. Spela på vinnaren av matchen för minst 50 kronor på det ordinarie oddset.
  4. Går spelet in så boostas din vinst.

Här tar du del av oddsboosten

Notera att oavsett hur mycket du spelar för så är det endast 50 kronor som kommer attgällas mot de boostad oddsen. Vinsten på oddsboosten kommer att betalas ut ett antal gratisspel till ett värde av 100 kronor och 200 kronor, beroende på hur mycket du vinner.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 september, 2019