Oddsboost Manchester United – Arsenal

Manchester United - Arsenal oddsboost

På måndag har vi ett riktigt intressant stormöte i Premier League mellan Manchester United och Arsenal. En match du kan betta på till kanonodds hos 888sport som ger 12,00 på United och 17,00 på Arsenal som vinnare.

Manchester United är i rejäl brygga efter en svag inledning på säsongen i Premier League och efter sex spelade matcher så har man ynka 8 poäng och hittas långt ned i tabellen. Bättre har det gått för Arsenal men 11 poäng på de sex inledande matcherna är lite i underkant men det räcker ändå fören fjärde plats i tabellen.

Nu möts de två storlagen i måndagens höjdare på Old Trafford. Sex av de åtta poängen har United plockat på hemmaplan men frågan är om de kan stå emot Arsenals fruktade offensiv. Manchester går in i mötet med en tung förlust mot West Ham och är fortfarande skadedrabbat.

Hur tror du denna match slutar? Kan United kämpa till sig tre nya poäng hemma eller tar Arsenal en viktig seger i toppen av tabellen?

888sport boostar oddsen rejält!

Går du i bettingtankar då bör du kika in 888sports kanonodds på detta möte. Spelbolaget boostar oddsen rejält på vinnaren av matchen till 17,00 på Arsenal och 12,00 på Manchester United som segrare. Ett erbjudande som gäller alla kunder som skapar ett konto just (med länken nedan). Och sätter in minst 100 kronor med koden 888BO.

När du har skapat ett konto så bettar du helt enkelt, pre-match, på vinnaren inom 90 minuter för 50 kronor eller mer. Går spelet in så kommer din vinst att boostas mot oddset, dock är det bara 50 kronor som räknas mot de boostade oddsen. Vinstsumman kommer då att betalas ut i gratisspel.

Här tar du del av oddsboosten

Så tar du del av oddsboosten

  1. Skapa ett konto hos 888sport med länken ovan.
  2. Sätt in minst 100 kr med koden 888BO.
  3. Betta pre-match på vinnaren inom 90 min för minst 50 kr.
  4. Går spelet in så boostas dina odds.

Här tar du del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 september, 2019