Oddsboost: Manchester United – Liverpool

Boost Manchester United - Liverpool

På söndag har vi ett superhet möte i Premier League när Manchester United tar emot Liverpool. En oviss match där de båda rivalerna gärna utgår med tre poäng. Hos 888sport kan du betta på denna match till två superodds och samtidigt inkassera en trevlig välkomstbonus.

Det är inget snack om att söndagens heta möte mellan Manchester United och Liverpool i Premier League kommer att vara helgens behållning.

På förhand känns detta väldigt ovisst. United har en tendens att vinna när det verkligen gäller, om vi räknar bort PSG-matchen, och tre poäng på söndag skulle vara av yttersta vikt för tabellräkningen. Tre poäng skulle Liverpool och också behöver för att hålla distansen till Manchester City i toppen och en förlust vore oerhört tungt.

Har du inget konto hos 888sport ännu så kan du betta på detta heta möte till riktigt trevliga odds. Ett spel på United ger nämligen 17,00 (tidigare 3,00) gånger pengarna och på Liverpoool hela 12,00 (tidigare 2,28). Det är dock inte allt. Du får dessutom den sedvanliga insättningsbonusen på 500% vilket innebär att om du sätter inte 100 kronor så får du ytterligare 500 kr i bonuspengar att spela för.

Gäller nya kunder hos 888sport

Skapa ett konto med länken nedan för att ta dela av kampanjen. Ange insättningskoden 888Bo för att ta del av kampanjen.

Skapa ett konto här