Oddsboost på Community Shields

Oddsboost Community Shield Liverpool - Manchester City

På söndags är det dags för den engelska supercupen ”Community Shield”. Möts gör Liverpool och Manchester City i säsongens första titelchans för de båda storlagen. Och hos 888sport så kan du betta på denna superfinal till kanonodds.

888sport boostar som vanligt oddsen på de stora matcherna. Denna gång är siktet inställt på söndagens Community Shield där de två storlagen Liverpool och Manchester City gör upp. En intressant match mellan de två titelkandidaterna i Premier League förra säsongen. Cioty drog det längsta strået men kan CL-vinnarna Liverpool få sin revansch?

Både Liverpool och Manchester City har i stort sett samma trupper och grundstomme i lagen som i våras och under sommaren har de båda istället förstärkt sina trupper. Allt talar för en riktigt intressant uppgörelse som kickar igång den engelska fotbollssäsongen.

Så boostar du dina odds på Community Shield

Nu till 888sports kanonerbjudande på denna match. Spelbolaget ger alla ny kunder just nu hela 17,00 på Liverpool och 11,00 på City som vinnare av Community Shield. Detta gäller för dig som skapar ett konto innan matchstart och sätter in minst 100 kr med koden 888BO. Betta sedan på vinnaren av matchen, inom 90 minuter, med insatsen 50 kronor. Går spelet in så kommer du att bli belönad med ett antal gratisspel motsvarande din vinst på boosten.

Här kan du hämta din boost hos 888sport