Oddsboost: Manchester-derbyt

Manchester United - Manchester City

Imorgon har vi ett superhett Manchester Derby på Old Trafford i Premier League. Och nu kan du betta på detta möte till superodds hos 888sport samtidigt som du får en trevlig insättningsbonus på 500 kronor.

888sport har boostat oddsen rejält på morgondagens drabbning mellan Manchester United och Manchester City. Ett möte som kan avgöra både toppstriden men också kampen om Champions League-platserna i PL-tabellen. Med andra ord har båda lagen har mycket att spela vilket bådar gott. Old Trafford är Uniteds hemmaborg men laget har en sviktande form och som gästas av City som har siktet ligatiteln.

Nu kan du alltså betta på detta Manchester-derby till kanonodds. 888sport ger dig möjligheten att spela på United som vinnare till hela 34,00 eller City till oddset 8,00. Rejält boostade odds med tanke på att United spelas i vanliga fall till 4,80 och City 1,56 hos spelbolaget.

Så tar du del av oddsboosten

Detta erbjudande gäller endast nya kunder hos 888sport som reggar ett konto genom länken nedan. För att ta del av kampanjen så öppnar du ett konto och gör en insättning på minst 100 kr med koden 888BO, då kommer du först och främst att belönas med en välkomstbonus på hela 500 kronor.

När du öppnat ett konto och gjort en insättning så lägger du ett singelspel för 50 kr på det ”vanliga” oddset. Går spelet in så kommer du att belönas med ett antal gratisspel, med ett värde av 200 kronor eller 100 kronor styck, beroende på hur hög din vinst blir. Så vinner du 500 kr så får du tre gratisspel, ett på 100 kr och två på 200 kr.

Ta del av kampanjen & skapa ett konto

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 april, 2019