Oddsboost: PSG – Real Madrid

PSG - Real Madrid oddsboost

PSG och Real Madrid drabbar samman i kvällens omgång i Champions League, ett kanonmöte man inte vill missa. Nu kan du betta på detta möte till superodds hos 888sport som har boostat oddsen på PSG till 12,00 och Real Madrid till 19,00.

Kvällens höjdarmöte i Champions League är utan tvekan PSG – Real Madrid. Två lag som kommer att slåss om gruppsegern. PSG är givetvis favoriter på hemmaplan mot ett Real Madrid som nu får bekänna färg efter en sommar med en rad nyförvärv. Kan du höja sig och ta en viktig bortaseger tro?

Är du intresserad av att betta på detta möte då kan du med fördel göra det hos 888sport. Spelbolaget boostar nämligen oddset på denna match, med råge. 888sport ger dig hela 12,00 på att PSG vinner under ordinarie matchtid och 19,00 att det blir Real som går segrande ur denna match.

Oddsboostarna gäller endast för nya kunder hos 888sport. Och för att få en oddsboost så skapar du ett konto med länken nedan, sätter in minst 100 kr med koden 888BO och spelar för 50 kronor på vinnare av matchen inom 90 minuter.

Här tar du del av oddsboosten

Så tar du del av erbjudandet

  1. Skapa ett konto hos 888sport (med länken ovan) innan matchstart.
  2. Sätt in minst 100 kr med koden 888BO.
  3. Betta för minst 50 kr på vinnaren inom 90 minuter.

Gå ditt spel in så kommer ditt spel att boostas med ovannämna odds och då är det bara 50 kronor som gäller mot de boostad oddsen. Vinsten av de boostade oddsen kommer att betalas ut i ett antal gratisspel med ett värde av 100 kronor och/eller 200 kronor.

Här tar du del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 september, 2019