Oddsboost: Sverige – Ryssland

Sverige - Ryssland oddsboost i Ishockey-VM

Sverige möter Ryssland ikväll i Ishockey-VM. En match som är av yttersta vikt för båda. Nu kan du spela på denna drabbning hos 888sport till rejält boostade odds. En oddsboost du kan ta del av som ny kund och samtidigt håva in en bonus på 500 kr.

Kvällens möte mellan Sverige och Ryssland har potential att bli en rysare. Det är två stjärnspäckade lag med drivor av NHL-spelare. Men Ryssland är favoriter med tanke på facitet så här långt, med 6 raka vinster och 29-3 i målskillnad. I potten ligger viktiga poäng då placering är avgörande om man får en lättare eller svårare väg till finalen.

Så tar du del av superoddsen

Hos 888sport kan du betta på denna rysare till superodds. Spela på Tre Kronor som vinnare till 15,00 gånger pengarna eller 12,00 på Ryssland som vinnare. Ett erbjudande som gäller just nu och endast för dig som skapar ett konto. Som ny kund får du inte bara superoddsen utan även en välkomstbonus på 500 kronor. När du gör insättningen på 100 kronor, som är ett krav för denna kampanj, så får du en bonus på 500 kronor att spela för. Bättre än så kan det nästan inte bli.

För att ta del av denna kampanj så skapa ett konto med länken nedan:

Ta del av oddsboosten här >

Detta gäller för kampanjen

Denna kampanj gäller endast för spelare som skapar ett konto med länken ovan. Gör då en insättning på minst 100 kornor och ange koden 888BO. När du gjort detta så betta för minst 50 kronor på antingen Sverige eller Ryssland. Går ditt spel in så kommer du att få din vinst utbetald baserat på oddsboosten. Vinsten kommer att betalas ut i ett antal gratisspel om 100 kr eller 200 kr, hur många gratisspel du får beror på hur mycket du har vunnit. Du kan spela för mer än 50 kronor men det är endast 50 kronor som kommer att räknas mot oddsboosten.