Sverige – Ryssland 9/2, odds, speltips, stream

Sverige
vs
Ryssland
2019-02-09 15:30 Sweden Hockey Games
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sverige – Ryssland
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-02-09 15:30

Sverige will be visited by Ryssland in Sweden Hockey Games on the 9 februari for a match starting at 15:30.

Speltips Sverige – Ryssland

 På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Sverige-Ryssland, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Bettingtips på andra matcher än Sverige-Ryssland hittar du i menyn under ”speltips”.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till . Är du intresserad av att betta på så ger det mest fördelaktiga bettet till gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på , som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos som ger dig det högsta oddset gånger pengarna.

Ryssland fick se sig besegrade av Sverige i det senaste mötet

Den 28/4 spelades det senaste mötet mellan Sverige och Ryssland i Sweden Hockey Games, under denna säsongen, och då var det Sverige som vann matchen med 3 mål mot 1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Oddsen på Sverige – Ryssland jämför du nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Sweden Hockey Games

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Sweden Hockey Games så har Sverige ett genomsnitt på 2,00 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Sverige släppt in totalt 4 mål på 2 matcher som laget spelat på hemmaplan i Sweden Hockey Games, det innebär att Sverige släppt in 2,00 mål per match i snitt.

Ryssland har ett facit med 1,00 gjorda bortamål i Sweden Hockey Games på de 1 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Ryssland i genomsnitt släppt in 3,00 mål på de 1 bortamatcher man spelat.

Totalt har Sverige producerat 7 mål i Sweden Hockey Games under säsongen som har gått. På de 3 matcher laget spelat så har Sverige ett snitt på 2,33 gjorda mål per match. Sverige har denna säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan. Det innebär att på de 3 matcher som spelats så har Sverige 1,67 insläppta mål per match.

Offensivt har Ryssland gjort 2,50 mål per match i Sweden Hockey Games på de 2 matcher som spelats under säsongen. Totalt under säsongen i ligan så har Ryssland, på 2 spelade matcher, släppt in 2,50 mål i snitt per match.