Sverige – Tjeckien 6/5, odds, speltips, stream

Sverige
vs
Tjeckien
3 – 2 2018-05-06 16:15 Ishockey-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sverige – Tjeckien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2018-05-06 14:24:42. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Tre Kronor fick en smakstart i premiären av VM-turneringen i Danmark. Man vann med 5-0 och med övertygande spel mot Vitryssland. Kommande motståndarna Tjeckien får in i Turneringen mot Slovakien dagen innan matchen mot Tre Kronor. Även om det är tidigt i turneringen så är det en fördel man har, Sverige har en dags extra vila. I vårt speltips väljer vi att spela på att Sverige vinner. Vi spelar ettan hos Bwin till oddset 1,85.

Tre Kronor övertygar

Laget visade direkt att man blir att räkna med även i årets turnering. Man vann enkelt mot Vitryssland och viktiga spelare som Zibanejad och Rakell kom igång med målskyttet direkt. En annan viktig detalj är att målvakten Magnus Hellberg höll nollan. Som regerande mästare är det viktigt att komma igång direkt för att man skall lyckas med målsättningen att vinna även i år. Vidare hade laget ett enormt stöd ifrån tillresta fans som inte har speciellt långt att åka då turneringen spelas på andra sidan Öresund.

Tjeckien är på väg uppåt

Man har haft det tungt i VM sedan man vann guldet 2010. I fem raka turneringar har man varit utan medalj sedan man vann brons 2012. Vidare ligger man femma i världsrankingen och bör således inte lägga sig i striden om medaljerna av ädlaste valör. I VM förra året lyckades man inte alls utan man slutade på en sjunde plats.

Sverige har form och fördel, vinner

Även om Tjeckien är en svårare motståndare än Vitryssland så här Tre Kronor visat tillräckligt i premiären för att de skall få vårt tips inför matchen. Man har dessutom en fin trupp som bör gå långt i turneringen. Därför völjer vi att spela på Tre Kronor i vårt Speltips. Vi spelar ettan hos Bwin till oddset 1,85.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-05-05 01:22:23

Matchen är tippad av

Sverige - Tjeckien odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Sverige och Tjeckien i Ishockey-VM var Sverige spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Sverige vann det föregåendet mötet mot Tjeckien

Sverige vann till slutet mötet mot Tjeckien med resultatet 3-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ishockey-VM