Tjeckien – Sverige 7/2, odds, stream, speltips

Tjeckien
vs
Sverige
2019-02-07 19:00 Sweden Hockey Games
Bästa matchoddsen
1 3.20
X 4.20
2 1.90
Vinstchans
Odds för Tjeckien – Sverige
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
bwin
Bonuserbjudande 100% upp till 200 € i casinobonus

Oddsen uppdaterades 2019-01-21 07:32:30. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-07 19:00

Den 7/2 kommer Tjeckien att möta Sverige. En match som spelas i Sweden Hockey Games och som drar igång vid klockan 19:00.

Tjeckien - Sverige speltips

 På vissa matcher plockar vi fram bettingtips som är fria att använda. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Tjeckien-Sverige speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Tjeckien-Sverige, bettingtips som vi publicerar dagligen.

Sverige är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos bwin till oddset 1.90. Är du intresserad av att betta på Tjeckien, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos bwin som ger dig det högsta oddset 3.20 gånger pengarna.

3-1 seger till Sverige senast

Tjeckien och Sverige möttes tidigare under säsongen i Sweden Hockey Games och det mötet slutade med en seger till Sverige med 3 mål mot 1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Tjeckien och Sverige.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Sweden Hockey Games

Tjeckien har gjort 1 mål totalt hemma denna säsong i Sweden Hockey Games, ett snitt på 1,00 mål/match.  I Sweden Hockey Games har Tjeckien släppt in 3 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 1 bortamatcher som Sverige spelat denna säsong i Sweden Hockey Games har laget gjort 3 mål, vilket ger ett snitt på 3,00 mål per match. Sverige har på bortaplan släppt in 1 mål i Sweden Hockey Games. På de 1 bortamatcher som Sverige spelat så har man ett genomsnitt på 1,00 insläppta mål.

Under denna säsongen i Sweden Hockey Games har Tjeckien gjort totalt 5 mål på 3 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,67 mål per match. Tjeckien har denna säsongen släppt in totalt 12 mål i ligan. Det innebär att på de 3 matcher som spelats så har Tjeckien 4,00 insläppta mål per match.

Bortalaget Sverige har under säsongen i Sweden Hockey Games totalt gjort 7 mål i de 3 matcher som man har spelat. Det innebär att Sverige har ett snitt på 2,33 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Sverige släppt in totalt 5 mål. Detta innebär att Sverige har ett målsnitt på 1,67 insläppta mål totalt under de 3 matcher som spelats under säsongen i Sweden Hockey Games.