Oddsboost: Tottenham – Ajax

Tottenham - Ajax oddsboost

Boost dina odds på tisdagens supermatch mellan Tottenham och Ajax i Champions League. Hos 888sport får du just nu 12,00 om Tottenham återigen vinner på hemmaplan eller 19,00 om Ajax står för en ny skalp. Detta samtidigt som du inkasserar en bonus på 500 kronor!

Ajax är årets succégäng i Champions League. Först slog man ut Real Madrid, sedan Juventus och nu ställs man mot Premier League-trean Tottenham. Ett Tottenham som gjort sin ny hemmaarena till en oslagbar borg. Kan Pochettino leda sina engelska trupper till en ny hemmaseger? Oddsen talar iaf att Tottenham går segrande ur tisdagens första möte på hemmaplan.

Betta till superodds

Hos 888sport kan du betta på matchen till superodds. Tror du att Tottenham återigen vinner hemma då får du hela 12,00 gånger pengarna. Men tror du istället att Ajax återigen överraskar och tar ett fast grepp om en finalplats, då får du oddset 19,00 hos spelbolaget.

Ovanstående odds gäller när du skapar ett konto hos 888sport och gör en insättning för 100 kr med koden 888BO. När du gör det så får du dessutom en välkomstbonus på 500 kr.

Efter att du har skapat ett konto så bettar du på vinnaren av matchen på det vanliga oddset för minst 50 kronor. Bettar du för mer så kommer endast 50 kr att räknas till de förhöjda oddset och resterande till det vanliga oddset. Vinsten på det förhöjda oddset kommer att betalas ut i ett antal gratisspel, som matcher vinstsumman, till ett värde av 100 kr eller 200 kr styck.

Använd länken nedan för att ta del av kampanjen.

Ta del av oddsboosten på Tottenham – Ajax