Oddsboost: Vinnaren av Australian Open

Oddsboost Australian Open

888sport har boostat oddsen rejält på de tre som är favoriter att vinna Australian Open, som startar nästa vecka. Läs mer nedan hur du tar del av detta erbjudande.

Nästa vecka är det dags för Grand Slam-säsongen att dra igång i tennisvärlden när Australian Open går av stapeln. Nu kan du spela på denna intressanta turnering till superodds hos 888sport. Spelbolaget har nämligen boostat oddsen rejält på Novak Djokovic, Rafael Nadal eller Roger Federer som vinnare.

Ett erbjudande som gäller till alla nya kunder hos 888sport och som tar del av kampanjen innan turneringen drar igång.

Här kan du ta del av oddsboosten

Superodds på favoriterna i herrarnas turnering

Djokovic är turneringens självklara favorit. Ett normalt spel på Djokovic ger oddset 2,50 men nu har 888sport boostat oddset till hela 15,00. Den spanska stjärnan Nadal är andrahandsfavoriten till oddet 4,50 men nu kan du spela på Nadal till oddset 34,00. Och 888sport har även boostat oddset på storstjärnan Federer som är en rejäl outsider till oddset 9,00 men om han vinner turneringen så får du 67,00 gånger pengarna istället.

För att spela på dessa superodds hos 888sport så följer du helt enkelt stegen nedan.

Här kan du ta del av oddsboosten

Så får du oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter.

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten

 1. Registrera dig hos 888sport

  Använd länken ovan för att öppna ett konto hos 888sport.

 2. Sätt in 100 kr eller mer

  När du sätter in beloppet så ange koden 888BO.

 3. Betta på din favorit

  Lägg ett spel på din favorit att vinna turneringen för oddset 50 kronor eller mer. Spelet lägger du på det vanliga oddset.

 4. Ditt odds boostas

  Går spelet in så kommer oddset att boostas i efterhand. Vinsten kommer att betalas ut i gratisspel och det boostade oddset kommer endast att gälla mot 50 kronor.

Här kan du ta del av oddsboosten