Oddsboost: Wolves – Liverpool

Wolves - Liverpool oddsboost

888sport fortsätter att boosta oddsen på de hetaste matcherna. Och gör det nu i torsdagens drabbning mellan Wolves och Liverpool i Premier League. Läs mer hur du kan spela på matchen till superodds.

Torsdagens möte mellan Wolves och Liverpool ska bli oerhört intressant att följa. Liverpool är fortsatt obesegrade i Premier League och kommer från en hemmaseger mot Manchester United med 2-0. Nu är det bortamatch mot Wolves som gäller och frågan är om segersviten bryts nu?

Nu kan du betta på detta högintressanta möte till rejält förhöjda odds som du hittar hos 888sport. Spelbolaget ger just nu nya kunder möjligheten att spela på att Wolves vinner till 41,00 eller att Liverpool förlänger sin svit till oddset 8,00.

Följ nedanstående steg för att ta del av denna kampanj som ny kund hos 888sport.

Här kan du ta del av oddsboosten

Så får du oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten. Notera att nedanstående gäller endast för dig som inte har ett konto hos 888sport eller inte varit kund sedan tidigare.

 1. Bli kund hos 888sport

  Du behöver först och främst öppna ett nytt konto hos 888sport, detta gör du med länken ovan som tar dig direkt till kampanjsidan.

 2. Sätt in pengar på det nya kontot

  För att ta del av oddsboosten så behöver du sätta in minst 100 kronor på det nya konto och i samband med detta ange koden 888BO.

 3. Betta på Wolves – Liverpool

  Lägg ett spel på Wolves – Liverpool på vilket lag som vinner match på det vanliga oddset. Betta för minst 50 kronor.

 4. Ditt odds boostas

  Går spelet in så kommer oddset att boostas i efterhand. Oddset som boostas räknas endast mot 50 kronor och betalas då ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 januari, 2020