Pengarna tillbaka om Brasilien vinner premiären

På torsdag drar Fotbolls-VM i Brasilien igång och i öppningsmatchen möts hemmanationen Brasilien och Kroatien. Brasilien är given favorit i denna öppningsmatch och spelar du på matchen hos NordicBet så får du pengarna tillbaka om Brasilien vinner matchen och ditt spel går förlorat.

Du läste rätt. NordicBet ger dig pengarna tillbaka om storfavoriten Brasilien vinner premiären mot Kroatien och ditt spel på matchen inte går in.

Återbetalningen gäller upp till 500 kronor och endast om du har spelar på rätt slutresultat, förste målskytt, halvtid/full tid eller halvtidsresultat.

Oddset 1,28 på att Brasilien vinner mot Kroatien

Tittar vi på oddsen från NordicBet så ger spelbolaget låga 1,28 gånger pengarna på ett spel på att Brasilien vinner matchen och hela 12,70 gånger pengarna om Kroatien vinner. Det innebär att satsar du på att Brasilien gör som de ska i premiären men du bettade på Kroatien som vinnare, får du helt enkelt upp till 500 kronor tillbaka.

Villkor

  • Återbetalningarna görs inom två timmar efter matchens slut.
  • Återbetalning gäller endast singelspel, inte kombi- eller systemspel.
  • De medel som används för att satsa på dessa typer av spelformer i detta erbjudande måste vara kundens egna pengar, inte några bonuspengar.

Få upp till 3000 kr i bonus som ny kund hos NordicBet

  • Första insättningen matchas med 100% upp till 1 000 kronor
  • Andra insättningen matchas med 50% upp till 500 kronor
  • Tredje insättningen matchas med 150% upp till 1 500 kronor

Öppna ett konto hos NordicBet