Pengarna tillbaka om Ronaldinho målar sist

:betway-logo:Om Ronaldinho gör sista målet i Serie A-matchen mellan Fiorentina och Milan på lördag, betalar Betway tillbaka förlorande spel på marknaderna rätt slutresultat och halvtid/fulltid.

Fiorentina – 2.55 | Oavgjort – 3.15 | AC Milan – 2.75

Viola letar efter formen

Fiorentina går in till matchen mot Milan med vetskapen om att tre poäng kan föra upp dem på 5:e plats i tabellen, vilket innebär Europa-spel.

Fiorentina har tappat formen senaste veckorna, med tre förluster på deras senaste fyra matcher. Detta har gjort att de nu ligger på en medioker 9:e plats.

De står inför en tuff uppgift när de ska försöka hitta tillbaka på vinnarspåret mot Milan, ett lag de inte slagit sedan 3-1 vinsten i november 2005.

Inför hemmafansen är de favoriter att vinna till oddset 2.55, och ett 2-1 resultat för Cesare Prandellis manskap ser ut som ett bra alternativ till oddset 10.00.

Milan är med i toppen

Efter chockförlusten hemma mot Palermo förra veckan Milan missade laget chansen att minska avståndet till serieledarna, då Inter gick utan vinst för andra veckan i rad.

Två mål av Fabrizio Miccoli och Mark Bresciano i andra halvlek såg till att Milan åkte på sin första förlust på 10 matcher, vilket bröt en svit på fem raka segrar. Den förlustfria sviten gjorde att de gick som tåget i tabellen och nu parkerar på 2:a plats.

Milan vill snabbt hitta tillbaka på vinnarspåret då de ligger 5 poäng efter deras lokalrivaler, och ger oddset 2.75 på vinst på lördag. De har inte släppt in ett enda mål på Artemio Franchi på tre år, och om de upprepar bedriften och vinner med 1-0 ger det oddset 7.00.

Brassestjärnan Ronaldinho har gjort tre mål hittills den här säsongen, och om han gör sista målet i helgens match betalar :Betway: tillbaka förlorande spel.