Premier League: Andra chansen på City och United

I helgen är det premiär för Premier League och spelbolaget NordicBet har tagit fram två intressanta spel på de två giganterna Manchester City och Manchester United och deras premiärmatcher.

Oddsen talar för en kanonstart för Unied och Van Gaal

För året så floppade Manchester United rejält och slutade på en blygsam tionde plats i Premier League. Under den korta tid som den nya tränaren Louis van Gaal varit vid rodret har United haft en bra försäsong och uppladdning inför helgens premiär då man tar emot Swansea under lördagen.

Spela du på matchen hos NordicBet och betta på antingen Första målgörare, Halvtid/fulltid, Resultat och Resultat halvtid får du upp till 500 kronor tillbaka om United vinner mötet. United är given favorit och skulle Swansea skrälla så har du tjänat in extra slantar riskfritt.

16/8 13:45 Manchester United – Swansea: 1,31 – 5,10 – 9,50

Regerande mästarna City given favorit mot Newcastle

De regerande mästarna Manchester City är även de stora favoriter när man gästa Newcastle i söndagens premiärmatch. Men bortaplan är alltid ett osäkert kort och precis som på Uniteds match ger NordicBet dig pengarna tillbaka om City vinner och om du bettat på Första målgörare, Halvtid/fulltid, Resultat och Resultat halvtid.

17/8 17:00 Newcastle United – Manchester City 5,25 – 3,95 – 1,61

Ta del av Andra Chansen-erbjudandena hos NordicBet